Bli profesjonell danser over internett

I dag kan man lære seg nesten alt mulig ved hjelp av Internett og ikke minst YouTube-videoer! Med typiske steg for steg-videoer kan du lære å danse noen av de mest populære dansestilene, som inkluderer blant annet Hip Hop, disko, salsa, magedans, ballett, ballsal-danser, irsk folkedans og line dance bare for å nevne noen. Det finnes mange online danseklasser som kan hjelpe deg i gang. De tilbyr gjerne førsteklasses dansekurs som hjelper deg med å lære å danse enda raskere. Gjennom å lære et steg i gangen, går du frem som om du er med på et fysisk dansekurs. Fordelen er at du kan finne slike kurs helt gratis på nettet, i motsetning til de vanligvis dyre dansekursene på nærmeste danseskole. Men man skal ikke påstå at slike online kurs erstatter de mer tradisjonelle danseskolene. Dans er også en metode for å komme i kontakt med andre mennesker, og en mulighet for å ha det gøy sammen.

Lær å danse i egen stue

Online dansekurs via YouTube passer perfekt om du vil lære å danse helt på egen hånd. Du kan sette opp dataskjermen i stua, og bruke stuegulvet som et perfekt øvingssted. Dersom du oppdager at du savner å danse sammen med andre, kan du for eksempel invitere noen venner til å øve sammen med deg. Dere kan faktisk skape en privat dansegruppe, der selvfølgelig alle liker samme dansestil. med sosiale media har verden blitt mindre, men samtidig har det blitt vanskeligere å oppnå fysisk kontakt med andre mennesker. Derfor er en slik dansegruppe en fin erstatning for å ta et dansekurs på skole. Hvorfor ikke legge inn en hyggestund, der alle tar med seg noe godt å bite i? Benytt deg av fordelene som Internett kan gi deg, men ikke glem hvor viktig det er å ha et sosialt liv. Uansett, før du begynner å invitere venner til å trene sammen med deg, bør du være sikker på hva slags type dans du ønsker å satse på. Linedans er en populær gruppedans, siden alle danser hver for seg, men på linje! Hver stil gir forskjellige opplevelser og følelser.

Hvordan komme i gang på egen hånd?

Husk å tenke etter hva som er best for akkurat din kropp og helse ved valg av dansestil. For eksempel er de raske skrittene som gjøres ved stepping svært forskjellige fra de lange grasiøse bevegelsene til ballettdans eller hiphop-bevegelsene. Noen danser kan gi ryggproblemer for eksempel. Etter at du har valgt dansestil, kan du gjerne begynne med en dans du kan litt fra før. Kanskje har du vært med på et danskekurs tidligere, men har glemt noe av det du har lært? Begynn med å spille sangen og huske den utenat i hodet ditt. Prøv og huske notatene som koreografen gav deg, og som du kanskje har gått glipp av å lære deg på grunn av press fra dansegruppa. Med mer spillerom når det gjelder tid, har du den luksusen at du virkelig kan leke deg med koreografien – legg til ekstra kroppspråk, ansiktsuttrykk, freestyle etc. Dette er en fin måte å bli bedre på å danse og finpusse din egen strategi. Sjekk Sambla.no om du trenger ekstra penger til danseutstyr.

Leave a Reply