Kom i form med tango!

Tango er en populær danseform, og i tillegg til å være utrolig gøy og utfordrende er det også fantastisk god trening! Stadig flere av også sliter med å være nok i bevegelse gjennom dagen og opplever kanskje at buksen sitter litt strammere enn tidligere, eller at t-skjorten ikke sitter like løst som den en gang gjorde. Kanskje er ikke jogging noe for deg, og et svett treningssenter lokker heller ikke frem treningsgleden. Da er tango perfekt for deg, du brenner kalorier samtidig som du har det gøy!

– Hvordan komme i gang

Det første man må gjøre før man begynner å trene tango er å finne et kurs eller en partner som kan danse for å lære de grunnleggende trinnene og bevegelsene. Tango er en teknisk dans, så for å kunne nyte det fullt er det viktig å lære seg stegene innen man starter for fullt.

– Tango som trening

Når du svinger deg på dansegulvet vil du oppleve at pulsen stiger og hjertet banker hardere enn det vanligvis gjør. Tango er god trening både for utholdenheten, styrke og ikke minst koordinasjon. Du trener hele kroppen, og behøver ikke svette i timevis for å få effekt, 30 min med intensiv dansing holder i massevis.

– Hva trenger man?

En annen ting som er så flott med tango er at du ikke behøver massevis av utstyr for å utføre det. Et par gode sko og treningsklær er det du behøver. Sjekk gjerne utvalget hos NAKD for inspirasjon til stiler som gjør seg utmerket på dansegulvet. Bruk gjerne en NAKD rabattkode for å få de stiligste klærne enda billigere.

– Perfekt paraktivitet / datingarena

I tillegg til å være kjempebra trening, byr også tangoen på en sosial stimuli som er bra for både kropp og sinn. Hva med å ta på kjæresten på en sving, eller benytte muligheten til å invitere med seg forelskelsen på en heftig første date?

Da er det bare å komme seg på parketten og slø seg løs til rytmisk latin-amerikansk musikk.

Leave a Reply