Tango er en dans for alle

Tango er en klassisk latinsk dansk som stammer fra dypet av Sør Amerika. Den blir ofte kalt den mest sexy dansen i verden, og det med rette. Her svinger du og partneren dere rundt i het omfavnelse. Det handler om å være i nærheten av din partner, men samtidig gjøre dette på en sensuell og grasiøs måte. Det kan fort være en utfordring, men med god trening så får du før du vet ordet av det mye bedre resultater.

Denne dansen kan forøvrig fort være en perfekt aktivitet for deg, din partner og kanskje til og med dine barn. Kle opp barna i noen komfortable klær fra kidsbrandstore.no og sjekk ut hvilke ferdigheter de har på dansegulvet. Det er tross alt viktig at de starter tidlig, for ellers finnes det nærmest ingen nordmenn som danser uten å være ganske så fulle. Det betyr gode nyheter for deg som ønsker å sette barna inn i en aktivitet også. Kanskje er det ikke den mest populære aktiviteten for barn, men den får i gang hele kroppen. Dersom du heller vil holde tangoen for to, så kan du og din partner dele på den alene. Da danser dere og koser dere, og kanskje fører det til litt mer enn bare dans.

Tango i det moderne har blitt mer og mer populært grunnet programmer som «Skal Vi Danse» og lignende. Her har kjendiser svinget seg til kjente og kjære melodier sammen med en profesjonell danser og mottatt karakterer basert på det de har prestert. Det er et spennende konsept, og vi har nok mange ganger ønsket at vi var blant de som svinget oss på parketten der ute. Vi kan gjøre dette, men da selvfølgelig i litt mindre skala og uten publikum. Melder vi oss inn i en danseklubb eller kanskje bare på et enkelt kurs, så kan vi lære oss tango ganske så fort. Der vi mest sannsynlig ikke får teknikken inn på en god stund, så kan vi i hvert fall forberede oss med stegene. De er enkle å lære, og dette gjør tangoen til en veldig folkelig dans.

Dette er rett og slett en dans for folk flest. Uansett alder og bakgrunn innen dans, så kan du raskt og enkelt memorere de stegene som kreves for denne dansen. Så snart du har stegene inne, så kan du terpe på teknikken sammen med din instruktør. Kanskje er du så heldig at du kjenner en partner du kan danse med som faktisk er proff. Da blir det jo tross alt nesten akkurat likt som «Skal Vi Danse». Kos deg med dansen, og hvorfor ikke prøve ut tangoen i dag? Det er en ufattelig enkel og morsom dans som du garantert vil elsker!

Leave a Reply