Fordelene med å danse Tango

Som vi alle vet, så finnes det mange fordeler med å danse, og en av de mest populære dansene som man finner er Tango – eneste man må huske på er at Tango er en pardans, så om du ikke allerede har en partner så bør du se etter en som er like interessert i å danse Tango som hva du er.

Om du ikke kjenner noen som har lyst til å danse med deg, så trenger du ikke bekymre deg alt for mye om akkurat dette – de fleste danse studioer og treningssentre vil kunne hjelpe deg med å finne noen du kan danse din favoritt dans sammen med. Bare husk at du må la deg selv slippe løs og stole på den personen som du danser med – vist ikke så kan dansen bli kjedelig og se veldig tørr ut.

Danse er som kjent en form for trening, og vi trener for å oppleve fordelene med treningen, så hva er egentlig fordelene med å danse Tango?

  • Bedre fleksibilitet – du vil kjenne at du kan streke deg lenger uten at det gjør vondt, kanskje kan du til og med ta på tærne mens du står.
  • Bedre balanse – du faller ikke lenger over når du prøver å hoppe rundt på et ben eller du kan balansere på en planke om du ønsker det.
  • Du blir sterkere – som med all annen trening så vil du føle at musklene dine vokser og du vil kunne løfte ting du ikke kunne før du begynte å danse.
  • Kroppen ser bedre ut – etter du har danset for en stund så vil du se at kroppen din strammer seg inn og ser bedre ut.
  • Generelle helse – du vil overalt føle deg mye bedre enn hva du gjorde før du begynte å danse Tango
  • Tar valg raskere – ting som du ofte ville brukt tid på å bestemme deg for, vil du nå ta et raskere valg på. For i Tango så må du ta raske valg.

Leave a Reply