Verdens mest sexy dans

Sving deg med din partner

Dans er en idrett som kanskje for oss nordmenn er aller mest forbundet med alkohol. Det er i grunn ganske sjeldent vi faktisk danser med mindre det er på enten en fest eller byen. Derimot har det vært en ørliten bølge av interesse for dans de senere årene. For eksempel har programmet Skal Vi Danse virkelig slått an. Der kjendiser har tevlet i diverse disipliner, så har interessen for dans økt. En av dansene som kanskje har fått aller mest oppmerksomhet er Tango. Denne klassiske dansen har et sensuelt spill som de aller fleste kan sette pris på. For to partnere som elsker hverandre, så kan dette fort være en spennende måte å piffe opp sexlivet. For to som ikke kjenner hverandre, så er dette ofte en portal til en het og spennende kveld. Tangoen kan nemlig gjøre mirakler mellom to mennesker!

Nærkontakten er nøkkelen

I de fleste danser så handler det oftest om steg og bevegelser, og hvordan disse koordinerer med musikken. Naturligvis er dette viktig innen tango også, men her handler det faktisk enda mer om hvordan partnerne spiller på lag. Dette skal være en sensuell opplevelse uten sidestykke. Her skal det være som om kona kommer hjem til roser, sjokolade og flotte ballonger og bare er klar for å omfavne deg. Det skal være som om mannen kommer hjem til en deilig stek satt klar på bordet i spisestua. Her skal det være følelser på alle plan i tillegg til de gode følelsene også, og du kan fort se frustrasjon og sinne i denne dansen også. Det er kort og godt et følelsesspekter uten like her som du vil sette ufattelig pris på! Denne dansen er ikke uten grunn kalt den aller mest sexy dansen der ute.

Prøv deg i dag du også

Enten du er singel eller har vært gift i 40 år, så kan dette være dansen for deg. Kanskje har du sett den på en film eller Skal Vi Danse og blitt inspirert. Da er det ikke verre enn at du finner en danseklubb eller en organisasjon i ditt nærområde som holder på med denne dansen. Du finner raskt et tangokurs, og kanskje da til og med ved en spansktalende lærer. Dersom dette ikke finnes i din by, så har du alltid muligheten til å finne videoer på YouTube. Rydd av stuegulvet og tving din partner opp fra sofaen. Ditt liv trenger litt spenning, og tango er en dans som kan gi deg nettopp den spenningen du trenger. Det er en fantastisk spennende dans og noe som piffer opp sexliv og samliv. Ikke la det ende på sofaen i popcorn og film hver eneste kveld. Ta del i en sexy dans som tango og få en mer spennende hverdag!

Leave a Reply