La tango inspirere hjemmet ditt!

Hvis du elsker tango, har du kanskje vært på dansekurs i Argentina eller lært av en ekspert på argentinsk tango. Kanskje har du også latt deg inspirere til å la lidenskapen farge interiørvalgeet i hjemmet ditt?

La lidenskapen inspirere hjemmet ditt!

Når du skal dekorere hjemmet ditt, kan du gjerne la deg inspirere av lidenskapen din. Det du finner glede i vil smitte over på familien, også på barn.

Du kan for eksempel hente inspirasjon fra tango og dans, og bruke det når du ser etter tapet barnerom eller til kontoret. Tapet er en flott måte å gi et rom dybde og personlighet!

Om du ikke vil ha tapet som viser tango over hele rommet, kan du for eksempel la deg inspirere av fargene som brukes i tango, eller henge bilder av tangodansere på flere av veggene.

Eget rom til lidenskapen

Hvis du har plass nok, kan det være et gøy prosjekt å innrede et rom til det du er glad i. Er du glad i å trene, kan dere innrede et rom med treningsutstyr og tv-skjerm for online gruppetimer. Hvis du er glad i tango og dans, hvorfor ikke innrede et rom hvor dere kan øve sammen? Innred med gulv som egner seg for dansing, speil og et godt musikkanlegg, og plutselig har du et flott rom for pardans.

Leave a Reply