Slik fjerner du snusflekker fra danseantrekk

Alle som snuser har opplevd å få snusflekker på klærne sine, og vet at disse kan være vanskelige å fjerne. På vanlig tøy er det ikke verdens undergang om du søler, du kan jo alltids bruke disse klærne til hjemmebruk. Men hva om du får snusflekker på tangoantrekket, før en sceneopptreden eller dansekonkurranse?

Unngå brune flekker

Lei av brun væske som misfarger tennene og flekker til konkurranseklær? Bytt til hvit snus. Hvis dette ikke er tilgjengelig i nærbutikken, er nettsiden https://www.snuslageret.no/ et godt alternativ. Hvis du ikke kjenner til dem fra før kan vi informere om at https://www.snuslageret.no/ er Norges største nettbutikk for snus. Å bytte til hvit snus er det enkleste du kan gjøre for å unngå stygge flekker. Før vi går løs på hvordan du kan fjerne misfarging som allerede er et problem, ville vi bare tipse om en potensiell løsning. Så vidt oss bekjent, er det ingen helsefordeler ved å bytte snustype, dette er kun kosmetisk. Men dersom du ikke klarer å slutte, kan hvit snus altså være et alternativ du kan vurdere.

Slik fjerner du flekkene

Det første du må være oppmerksom på, er at det er viktig å gjøre noe umiddelbart. Ikke legg klærne i skittentøyskurven og vent til neste gang du skal vaske tøy. En løsning er å spraye en flekkfjerner (som Vanish) rett på snusflekken, og la middelet virke en stund før du setter i gang vaskemaskinen. Dersom du ikke har tilgang på Vanish kan du legge klærne i bløt med flytende vaskemiddel før du skylder og vasker plagget. I noen tilfeller kan litt oppvaskmiddel som Zalo også være til god hjelp. Påfør litt Zalo direkte på flekken (både på utsiden og innsiden av plagget), og gni såpen inn i stoffet. La såpen virke i cirka et kvarter før du skyller, og vasker plagget etter anvisningen som står på. Men gå gjerne for en høyere temperatur, hvis du vet at plagget tåler det. Når du vasker konkurranseantrekk i vaskemaskinen anbefaler vi alltid å bruke en vaskepose. Uten vaskepose kan plagget i verste fall få små hull i seg, og det ser minst like ulekkert ut som snusflekker på dansegulvet.

Når tangokonkurransen er samme dag som skaden skjer

Hvis konkurransen er samme dag snusflekken oppstår, ville vi gått for Zalo-trikset (andre lignende oppvaskmiddel skal også fungere). Konsentrer deg om selve flekken, og skyll så kun dette området. Unngå å gjøre hele plagget vått. Dersom du bare har en våt flekk på kjolen eller skjorten, vil dette tørke raskt. Du kan også bruke en hårføner for å få fortgang på tørkeprosessen.

Leave a Reply