Danse tango?

I denne artikkelen skal vi se på hva slags ting vi kan gjøre for å bli flinkere på å danse tango. Det første vi skal gjøre er derimot å definere hva slags dans dette er, og hvor den originalt kommer fra.

Hva er tango?

Kanskje du har hørt at det kreves to for å danse tango? Dette er nemlig ikke bare et ordtak, fordi tango er i høyeste grad en pardans. Opprinnelig så kommer dansen fra Buenos Aires, men den har utviklet seg til å bli populær nesten overalt i verden. Den er i det minste veldig kjent.

Dersom du allerede er kjent med denne dansen kan du kanskje tenke deg å bli en instruktør etter hvert. Dersom du derimot ikke er så veldig kjent med tango så skal vi se på hva slags kjennetegn denne dansen har. Det er ikke uten grunn at dansen er kjent for å være en sexy type dans. Det er mye nærhet mellom de to danserne, og mye av poenget er å få dette samspillet mellom to kropper til å se vakkert og elegant ut.

Hvordan danser man?

Du kan lære deg de grunnleggende trinnene helt selv, men dersom du vil bli flink så trenger du en trener og andre investeringer. Dersom du har lyst på et forbrukslån til dette så kan du besøke centum.no og finne alt det du trenger der. Det første du må gjøre er å komme deg inn i flyten av musikken.

For å kunne gjøre dette så kan du for eksempel begynne med meditasjon og grunnleggende kroppsøving hvor du trener på styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Siden dette er en dans, så krever det spesielt gode fysiske egenskaper. Bruce Lee begynte faktisk å danse for å kunne bli lettere på foten, og du skal ikke se bort ifra at det å gjøre dette i revers også kommer til å fungere.

Det er også viktig å ha en sunn diett når du skal drive med dette, slik at du kan holde deg i form.

Det er viktig å ikke holde partneren sin for løst, men heller ikke for hardt. Det skal være en veldig nøyaktig mengde kraft du skal bruke, og det kan faktisk være lurt å øve på trinnene på egen hånd til å begynne med.

Bevegelsene som denne dansen fungerer i er i følger en spesiell takt og rytme. De første to bevegelsene skal være sakte, de to neste skal være rask og på slutten skal det være en ny sakte bevegelse. Dersom du prøver å utføre denne typen hastighet i denne rekkefølgen med hånden foran deg så kan du få en følelse av hvordan dansen fungerer. Det er selvfølgelig mer enn bare dette, men dette er bare for å vise deg flyten.

Det er vanskelig å vise hvordan du gjør trinnene gjennom tekst, så for å lære mer bør du finne en trener.

Leave a Reply