Latinske dansetrinn med spenstig mat

Tango er en dans som fenger en god del slitne nordmenn. Omtrent 10 byer har tangokurs hver eneste uke året rundt. For med mer tid på hjemmekontor og tid til overs, har denne konkurranse-dansen fått en ny vår. Tango er både sensuell og fyrrig, og kan gi par og enslige morsomme stunder på dansegulvet.

Selv om dansen kommer fra Argentina, så er barilla pasta fra Italia noe som kan gi en enda mer spenstig dans for dem som liker tango. Den kraftfulle dansen krever et energinivå som holder seg oppe i lang tid. Barilla har så mange produkter at de kan lage fullverdige måltider av bærekraftige produkter. Som tangoen vil de overleve i mange hundre år.

Lidenskap til mat

Mat er viktig for alle, og spesielt for dem som danser. Tango trinnene er ikke enkle å lære seg, og det krever at du trener. Men maten kan hjelpe deg. Økologiske ingredienser hjelper deg å prestere høyere og bedre fordi de er frie for kjemikalier og tilsatte næringsmidler.

I Barilla produktene, som fusilli, pastaskruer eller tomatsaus med hvitløk og urter, så får man fart på sakene. Katalogen er enorm og kunnskapen om bærekraftig landbruk i stadig utvikling. Du kan til og med lage en matpakke med Wasa knekkebrød og grønn pesto.

Lidenskap til dans

Interessen for tango kan ha kommet med den aller første reisen til Latin-Amerika og Argentina. Men den kan også ha kommet fra danseglede og en partner som elsker dans. Tango består av noen grunnleggende trinn og mange unike trinn. Men det er melankolien og improvisasjonen som tango står for.

Akkurat som pasta skal man ha fokus på lange og korte trinn, som skaper rykk og stopp. Vi kan se det for oss, men det er ikke lett å få det til. Til dens motsetning er en lunsj med Barilla ikke langt unna. Sett på kokevannet og la ingrediensene fordele seg utover fatet.

Lidenskap til symbiosen

Symbiosen mellom matkultur og dans er tett sammenbundet. Det kan vi se med hamburgerne og swing. Det er vel ingen veikro på Route 66 som ikke tilbyr kundene sine en svingom på gulvet mens de venter på de saftige burgerne. Det samme gjelder wienervals. Bare se på snitsler og pølser med samme navn.

Vi ser en nær sammenheng mellom tango og pastaretter fra Barilla. Tradisjon, kultur, solidaritet og oppdagelse er bare noen av nøkkelordene vi knytter til produsenten. Næringsrike middagsretter, knaskende lunsj-barer og matpakker med Wasa knekk er bare noe av hva de kan by på. Alt passer utmerket til pasta-produsenten Barilla.

Leave a Reply