Få bedre dansegulv med lyse tepper

En tango innebærer lidenskap og improvisasjon. Det er en blanding av mange danser opp gjennom tidene, som rett og slett har kulminert i en utrolig fyrrig og ekspresjonistisk dans. Man må være to for å danse tango, og det kan man gjøre i sitt eget hjem. Hvordan man innreder og dekorerer spiller en viktig rolle for velværet.

Tango er som livet selv, og man vet ikke alltid hvor man trår. I huset vil man gjerne selv ha en finger med i spillet, men med gode råd får man et mer helhetlig hjem. Våre råd i dag handler om å gjøre små rom til store ved illusjoner av dybde. Dette kan gjøres med lyse tepper for de ulike rommene. Se hvordan vi fant ut at lyse tepper kan passe tango-elskende par.

Hvorfor er lyse tepper metoden å velge

Man kan ikke forstørre et rom ene og alene med lyse tepper. Men om veggene er like fyrrige som dansen selv, så vil kontrasten mellom dem gjøre at man får følelsen av at rommet er større. Dette er jo ikke aktuelt i en ballsal som allerede er stor nok, men kanskje på et begrenset område i hjemmet. Lyse tepper gir en varm følelse – dans mot lyset og sola.

Ta tangoen ut i gangen

For å trene på de riktige trinnene, så kan man rett og slett bruke gangen. Er den i tillegg lang som en korridor, så kan man legge lyse tepper på gulvene. Da får man en slags rød løper hvor man kan øve seg på. Når teppene er lyse, så vet man bedre hvor man setter føttene. Det er viktig når man skal bli en tangodanser.

Lys i mørket

For norske hjem blir fort mørke når vinteren har fått tak. Vi må forsøke å gjøre dansen så dampende het som mulig. Lidenskapelig tango er første steg på lyse tepper i mørket. Det kan vel nesten ikke bli hetere om man tenker litt mer på det. Så har du lagt lyse tepper på soverommet, kan dansen ta en helt ny vei når lyset slukkes for kvelden.

Leave a Reply