Dødtid på parkeringsplassen? Bruk en mobilholder til å se på tango!

For å bli en god tangodanser må man øve mye. Dette er lettere sagt enn gjort. I en aktiv hverdag har du kanskje ryddet tid i timeplanen for å få til en dobbelttime med dansekurs i uka. Det er vel og bra, men du skulle kanskje ønske du hadde tid til å øve litt mer? Dersom du ikke har en dansepartner i heimen, er det litt begrenset hvor mye du kan øve på den faktiske pardansen.

Hold hjernen oppdatert på tangofronten

Likevel er det ting du kan gjøre, for å holde hjernen oppdatert og klar, fra uke til uke! Noe som er et godt kjøp er en mobilholder til bil, det er kjempelurt å skaffe seg en nå! Da kan du nemlig bruke dødtiden i hverdagen til å se tangoleksjoner fra profesjonelle dansere på Youtube. Se fem minutter på parkeringsplassen før du skal hente barna i barnehagen, når du er på vei til et ærend på kjøpesenteret eller stopp langs veien på vei hjem, hvis det er kø. Ta en halvtimes pause ved en bensinstasjon, kjøp en god kopp kaffe, og studer fotarbeidet til verdens beste tangodansere.

Bedre ergonomi

Få en liten tangoinnsprøytning i hverdagen, samtidig som mobilholderen hindrer deg i å få vond nakke. I stedet for å måtte bøye deg ned, kan du dra seteryggen tilbake, slappe av, og se rett frem på skjermen. La bilen bli et fristed du kan forbinde med lidenskapen din for tango. Dessuten er en mobilholder god å ha uansett, når du får en telefon mens du kjører, eller trenger hjelp av GPS.

Pandemien gjør at vi må tenke annerledes

På grunn av koronapandemien blir smittevernet i Norge stadig strengere, og det kan bli en stund til du kan dra på tangokurset igjen. Akkurat nå er det beste vi kan gjøre å holde avstand. Sjekk derfor muligheten for å ta et nettkurs i tango. Over hele Europa har folk kjedet seg i lockdown i år, og faktisk har noen par brukt tiden til å lære seg tangodans hjemme! Det fine med nettkurs er jo at du kan se på leksjonene hvor som helst, også i bilen!

Leave a Reply